onsdag 8. august 2012

Hjerter i strikk


Da er snart sommerferien over, og det er igjen klart for skolestart. Høsten er her snart, og det er en fin årstid det også. Vi skulle nok ønske oss litt mere sol, varme og sommer enn vi har hatt i år, men været styrer vi ikke.
Da var det ekstra godt med den forrige uken, hvor vi koste oss masse på Mallorca med sol og sommer hele uken. En fantastisk uke med barna, mann, mamma, lillesøster, svoger og tantebarnet Mikkel. En uke man kan leve lenge på.


På strikkefronten har det aldri vært strikket så lite som i sommer. Det har vært mye jobbing på hytta, og det er nok den største årsaken. Har vi ikke vært på hytta, har vi vært på farten. Men litt har det nå blitt.


Før sommeren strikket jeg disse hjertene. De er strikket av Alpakka restegarn jeg hadde i garnlageret. Jeg fikk så å si brukt opp alt jeg hadde. Mønsteret på hjertene fant jeg i et gammelt ukebladutklipp jeg hadde.

Hjertene hadde ikke noe kant rundt, men fant ut at de ble litt søtere med en pen heklet bølgekant. Heklet en snor til å tre silkebånd igjennom.


 

Jeg har tenkt at de skal henge sammen i slike trioer, med silkebånd. De skal være med til hytta og pynte opp der når vi blir ferdige.


Hjertene er strikket i hvit, grå, mørkegrå, offwhite, lys beige og beige.Nyt hverdagene som er vendt tilbake igjen.

16 kommentarer:

Unknown sa...

Så fine disse hjertene er og hjerter varmer alltid. ;-)

Fruen på Skogmo sa...

Åååjjj, dette er de fineste strikka hjertene jeg noen gang har sett! Tenk å kunne ha strikket slike du... Tror de hadde blitt veldig fine på hytta mi også skjønner du ;o) Vet du hvem som har laget oppskriften? Skal tro om det lar seg gjøre å finne den noen steder?

I Trøndelag har vi en skikkelig kald gråværsdag i dag, så i stedet for plenklippinga blir det strikking, vedfyring (huffa meg) og kinotur.

Fin dag til deg!

Greta sa...

Hei. Det var søte hjerter det. Ser det for meg kossen det pynter opp på hytta di. Fin måte å bruke opp restegarn på også.
Sommeren er snart over ja, den har gått fort. Trodde kanskje den skulle vere treig på grunn av situasjonen, men den ahr fløge avgårde.
Syns no du ahr fått laga mye i sommer også eg. Du har da ahtt noen innlegg. Du får nyte dei siste dagene av ferien klem

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

koselige hjerter
klem

malla-b sa...

Kjempefine hjerter. Synest det var fint med kanten rundt!

GNIST by Gitte Bettina Lauridsen sa...

Så fine!!!

injosa sa...

Nydeleg hjerter.

Smått og Stort sa...

Så skjønne hjerter! En flott måte å bruke små garnrester på- veldig dekorative var de♥

Livet i Nord sa...

Så kjempesøte de ble! Fin og kreativ pynt og flott som små gaver også:)

Anonym sa...

Det var noen veldig fine strikke hjerter :))
Har lagt deg til i bloggrullen min, synes det var så masse fint å se inne hos deg :)

Klem

Tonemor sa...

De var virkelig nydelige.
Likte fargene du hadde valgt.
Klem Tone

Synnøve sa...

Skjønne hjerter! Perfekt restegarnsstrikk :)

Bonzostrikk sa...

Så søte hjerter - fin gaveide til jul (og ellers) !

Bodil sa...

Nydelege :)

Guri sa...

De var skikkelig søte!

Maria sa...

Hei:) Så fine hjerter du har strikket! Jeg har googlet en del etter slike hjerter og dine er absolutt de fineste. Er det noen mulighet for at du kan legge ut oppskriften dem?