lørdag 18. august 2012

To fletteputer med knapper


Det er virkelig en del dager siden siste innlegg her på bloggen. Må bare si at blogging har vært veldig nedprioritert, og kommer nok også å bli det i noen uker framover.
Det er nå typisk høst og skolestart. Jeg er i gang igjen, og har denne høsten måtte bytte jobb pga overtallighet på skolen jeg jobbet på. Det var fryktlig tungt å måtte slutte der i vår. Hadde verdens flotteste arbeidsplass på en spesialskole for elever med funksjonshemminger.
Men nå er jeg i ny jobb på en annen skole i Moss, og skal jobbe på en gruppe for elever som trenger litt ekstra tilpasninger i forhold til vanlig klasse. Det blir veldig spennende det også. Dagen i morgen er satt av til forberedelser før første skoledag for elevene på mandag.
Ellers går tiden med på å prøve og bli ferdige med verandaer og blomsterbed i hagen.  Beising av levegger og gulv.

Så var det over til strikkingen. Har fått flere spørsmål ang. mønsteret på hjertene, og jeg skal prøve å få skrevet inn oppskriften etterhvert.
Jeg har omsider fått inneputer til disse to putene jeg strikket rett før ferien.  Den hvite puten er strikket med Rubin superwash.

Denne lilla puten er strikket med Alaska og mønsteret tror jeg var fra garnstudio. Det var en veldig moro pute å strikke. Mønster i mange forskjellige fletter. Disse to putene skal også være med til hytta.


Ønsker dere alle en fin helg videre!

8 kommentarer:

Smått og Stort sa...

Nydelige puter! Kjedelig å måtte forlate en arbeidsplass man liker så godt, men vi får satse på at du får det veldig bra dit du kommer også.
Lykke til!

Synnøve sa...

Fine puter! Minner meg på at jeg har garn liggende som er tiltenkt en pute - mon tro hvor langt bak i køen den ligger ;)

Greta sa...

Kjempelekkre puter. Spesielt den du sei er lilla. Den var berre kjempefin. Men det er jo alt du lager da. Ja, det er sjelden du er innom bloggen hehe. blir mange innlegg på meg i mellomtiden. Men så har eg god tid til slikt. Verre for deg.
Spennde med ny jobb da. Håper du vil trives like godr som i den forrige. Masse lykke til med ny jobb. klem

Bundingen sa...

Så fine puter du har strikka! Minner meg på alt det jeg har lyst til å lage. Jeg har jo god tid som pensjonist, men dagene flyr avgårde. Greit å fortsette det gode liv når skolen begynner om høsten selv om jeg bestandig har likt meg på skolen. Ikke alle skoleår byr på like store utfordringer. Håper det går bedre enn du tror i den nye jobben. Jeg syntes også det var slitsomt å bytte arbeidsplass. Men lykke til!

Ha en fin kveld!

Klem

Tesha sa...

Flotte puter! Det er noe jeg stadig vekk tenker at jeg vil strikke, men det har blitt med tanken...

Beate sa...

Flotte puter!!

Snertne sneller og små nøster sa...

Utrolig lekre puter :-) Skulle ønske jeg hadde klart å rote meg til å strikke slike :-P

Ha det godt - klem Siv

Fru Keilegavlen sa...

Nydelege puter!! Har planar om å strikke nokre eg og, men du veit den lista med alt ein har lyst til blir ikkje akkurat kortare... ;) Spennande med ny jobb! Håpar du vil trives godt. Lykke til!