lørdag 29. juni 2013

2 bomullsluer til barn og et mislykket prosjekt som ble til noe helt annet enn jeg hadde tenkt !


I forbindelse med barnedåpen til det minste tantebarnet lagde jeg to bomullsluer til søsteren hans.  Var hyggelig å kunne ha med noe til henne også.
Valget falt på en Hello Kitty lue. Mønsteret fant jeg på nettet.


Garnet er fra restekassen og er Tuva fra Trysilgarn.


Denne luen fant jeg mønster på i en av bøkene jeg har. Den er også strikket med restegarn av typen Tuva. Kjekt å få strikket opp ennå litt mer garn.


Som jeg har skrevet før har jeg brukt våren til å strikke opp restegarn, eller allerede innkjøpt garn. Jeg begynte systematisk på de ulike garntypene jeg hadde, og strikket det opp. Jeg hadde strikket opp rubbel og bit av Lima inntil jeg ryddet  litt mer, og nederst i strikkekurven min i en pose fant jeg mer Lima. 3 nøster lå der. Jeg tenkte at det kunne bli en babyvest, og etter å ha strikket meg oppover så jeg at det ikke var nok garn til å bli ferdig. Så da ble vesten gjort om til en veske etter fantasimetoden.

I dag har vært en skikkelig innedag uten de store gjøremålene. Det regner og er egentlig ganske kjedelig sommervær. Da blir det strikking og innekos i stedet.

6 kommentarer:

Bundingen sa...

Kjenner igjen den der med restegarn som ikke holder til det som det er tenkt til. Men du løste det jo elegant. Fine luer! Min favoritt er den lilla.

Riktig god helg!

Klem

Anonym sa...

Koselige luer og god sommer. Når kommer ferieværet?

Unknown sa...

Takk for hyggelig mormor hilsen. Det er kjekt ja. No er eg jo begge deler.
søte og nusselige luer. sikkert morro for storesøster å få noko også på ein slik dag. Kvifor ikkje lage veske når det er det det er nok garn til. Av og til er eet greit med innedager der ein ikkjehar store planer, men vi trenger ikkje flere av dem i sommer no. No vil eg ha varme her øst

malla-b sa...

Kjekt å strikke opp litt restegarn. To flotte luer og ei flott veske.!

Unknown sa...

Masse fint! Er du med i "strikkeklubb for alle <3" på fb og har gidd tillatelse for at nasse nøff jakken kan brukes der som forsidebilde

Hanne sa...

Så fine luer! Tenker spesielt hello Kitty luen hadde slått ann her i huset:-) Fint restegarnsprosjekt og... den er satt på listen min :-)