fredag 21. juni 2013

Duftposer, bladholder og små hjerter


Det begynner virkelig å ta form på rommene på hytta. Vi har gradevis jobbet oss framover mot målet som er å bli ferdige i løpet av sommeren. Nå er hemsen, som jeg har vist bilder av tidligere ferdig. Alle tre soverommene med interiør er ferdige. Bilder av disse kommer i neste innlegg. Do og badet er også ferdig med alt interiør. Mulig jeg har lagt inn bilder av disse tidligere også, men nå er de i alle fall ferdig stylet med hjemmesydde små ting.


På det lille toalettet sydde jeg en bladholder som jeg har vist tidligere. Denne er så populær, og er full av Donald og andre blader. Så ønsket til eldstesønnen og mannen var en slik på badet også. Det har det nå blitt.

For å dekorere litt på rommene har jeg sydd litt av restestoff jeg har hatt liggende. Sydde noen små hjerter med sløyfer på, og seks små duftposer til å pynte med.
I duftposene har jeg hatt i tørket lavendel, og det ble en sval og mild duft.Bladholderen på badet er ganske lik den første jeg sydde, men med litt andre stoffer.Synes det er så moro å sy, strikke og hekle egne ting til hytta, så målet er at det meste av tekstiler skal være egenproduserte. Sommerens prosjekt blir å sy gardiner til 9 vinduer i stue og kjøkken. Må ut å handle stoffer til uken som kommer. Gleder meg.
Vi heldige lærerne har gått til ferie, og gleder meg til å nyte late dager hjemme, på hytta eller på ferie.
Ønsker dere alle en riktig fin helg

6 kommentarer:

Hanne sa...

Kjempe fint bad med koselige detaljer som pynter opp. Jeg har akkurat pusset opp badet mitt og det er veldig deilig med nytt bad. Hos meg går pynten i lilla.

Tonemor sa...

Så mange flotte koselige ting som du har laget.
Klem

Line Kristine sa...

Så lurt med en sånn bladholder! Og hjertene og duftposene er kjempesøte!

Fuglemamma sa...

Mange fine ting her ja, koselig at du deler bilder til inspirasjon for andre som ligger litt etter dere i hytta-løypa!

Rutta sa...

Heisann.Det blir så fint. Nydelig stoff du har valgt. Vet du, at jeg har faktisk tenkt eg å prøve å sy litt selv. Men jeg sliter med å finne stoff jeg liker. Hvor har du kjøpt dette stoffet??
Vet du hvor jeg finner type "home & cottage" stil i stoff, f.eks med litt skrift osv,slikt man får kjøp ferdigprodukter av??
Ruth Synøve

Bim HD sa...

Ja, jag ÄR imponerad av er hytte... otrolig... ert bad är tom större än vårt badrum här hemma... 5kvm... och en sådan dusch skulle det inte ens få plats här - fast drömma kan man :D glädje...
Må så grankott...
Bim HD