torsdag 6. juni 2013

2 par converse sko 

På tide med et nytt innlegg. Det er noen dager siden sist. Det har blitt en del strikking igjen nå denne uken. Har ikke vært i form, og har da blitt sittende i sofaen det meste av ettermiddagen og kvelden.
Da er det godt å ha et strikketøy å strikke på i stedet for å bare kikke ut i lufta.
Prosjektene er mange. De fleste går på å strikke opp mest mulig garn som jeg har liggende, og å strikke søte små jenteplagg til tantebarnet som skal bli født i september.

De blå Converse skoene fikk det yngste tantebarnet tidligere i år. De rosa Converse skoene måtte jeg bare strikke til søsteren min da hun hadde bursdag i april. En liten førgave til jenta i magen.

På pinnene akkurat nå er en babykjole av garn som har blitt liggende fra en kjole jeg strikket til meg selv for noen år siden. Tror det skal holde akkurat med garn.
Ønsker dere en fin uke videre. Snart helg igjen!

9 kommentarer:

Tonemor sa...

Så skjønne de var.
Klem Tone

Greta sa...

Heisann, det var ei stund siden sist. Men du ahr alltid noe spennde å vise frem når du blogger. Søte sko. Men er dei ikkje hekla? Skjønne var dei no unasett. gleder emg til å sjå kjolen til det kommende tantebarnet.

Hanne sa...

Så nusselige :D

Sissel sa...

De var kjempefine!

injosa sa...

Veldig søte sko. Eg ser at du har strikka kaptein sabeltann genser, eg har ein liten gut som eg gjerne skulle strikka til, er det mulig å få kjøpe mønster med deg? Høyrer gjerne frå deg om det er mulig eller ikkje.

Randi sa...

Jeg har også heklet flere av disse skoene,
og de er en perfekt gave å gi til våre nye verdensborgere:)

karinanna sa...

Kjempeflotte ..

injosa sa...

Tusen takk for at du ville prøve å finne oppskrifta til meg for kaptein sabeltann genser.
Har leita på nettet og då fann eg ein link, slik at eg fekk utskrift av oppskrifta.
Så då treng ikkje du leite lenger.

Ruth Synøve sa...

Heisann. Disse skoene er så nydelige. Selv har jeg heklet de. Har du mønster på de i strikk? Eller har du strikken de ut fra eget hode? Håper alt ellers er bra;)