søndag 12. april 2009

30 år - og hobbyrommet mitt er ferdig

Håper dere alle sammen har hatt en riktig flott påske! Været har jo vært fantastisk flott, iallefall her i Østfold. Skrev jo rett før påske at det sikkert ble tid til masse blogging og masse strikking. Har ikke vært innom bloggen før i dag, og strikking har det heller ikke blitt mye av. Det har blitt to eskimo sokker som skal toves til tøfler, og noen få runder på ei kofte.
Men så har vi da fått gjort en masse annet.
På fredag ble jeg 30 år, og det ble feiret. Mannen min har snekret og ordnet i de sene nattetimer slik at hobbyrommet mitt skulle bli ferdig. Og det ble det sent på natt til fredag. Dette var den flotteste 30 års gaven jeg kunne fått!!!
I tillegg var det pakker på senga av barna og litt bursdagsfeiring.
Hobbyrommet mitt er altså ferdig. Har ryddet og pakket fram alle mine hobbydupeditter. Var på Ikea og handlet skrivebord, skaper og hyller. Esker og masse annet til rommet. Har fått satt opp nye sommerlige liftgardiner og innredet og ordnet til sent på kveld hele uken. Og som jeg har kost meg. Kjempemoro!
Det meste har ligget gjemt bort på loftet, fordi vi ikke har hatt plass, og garn har ligget i alle mulige poser i alle mulige kroker i huset.
Nå er alt samlet på et rom.... Mitt rom!!!
Alle garnnøstene har fått plass, symaskin, stoffer, alle kortredskapene mine, perlene jeg en gang for lenge siden laget smykker av, dataen er oppe igjen. Alt er slik jeg egentlig bare har drømt om.
Som eldstemann sa i stad. Her har det blitt fint mamma!!
Nå vet jeg hvor jeg finner alt det jeg ønsker å bruke, og garnet ligger bare og venter på meg i hylla. Tror det blir mange fine hobbykvelder framover.

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag og nytt hobbyrom!! Herlig når man får system i sysakene. Så bare lekkert ut;) Kos deg siste tida av påska!

Elins Strikkeri sa...

Gratulerer så mykje med overstått bursdag!! Du har jammen fått ein flott bursdagsgave, det er min drøm å få et eget hobbyrom:)Det sågflott ut!!

Beate sa...

Gratulerer både med dagen og hobbyromm!

malla-b sa...

Gratulerer med nytt hobbyrom og med vel overstått 30 års dag.

Orlaug sa...

Vel overstått gebursdag og FOR ein flott presang!!!
Gratulera so masse!!!
Ser heilt supert ut......her blir det kjekt å vere.....
Godt at de har hatt fint påskever....her på Vestlandet har det vore litt ymse...både sol og regn (med overvekt på regn).
Ha ein god andre påskedag!!!

Elin Osa Søreng sa...

Gratulerer med overstått 30- års dag! Og for et herlig rom!!! Jeg har også et lite hobbyrom, men det må jeg dele med vaskemaskin og tørketrommel. Men det er så deilig å ha (det meste) samla på ett sted! Og så kan jeg lukke døra når jeg vil være litt for meg sjøl- herlig! Ha en fortsatt fin dag- og nyt ditt nye flotte rom som var en super gave.

mono sa...

GRRattis masse med både bursdag og gaven! *heldiggris* *ler*

Og god bedring videre! =)

Bodil sa...

Det var eit kjempeflott hobbyrom. Du er jammen heldig. Her blir det vel nok mykje kreativitet framover. Gratulerer så mykje med dagen:)

Greta sa...

Stiller meg i rekka av gratulantar og gratulerer deg så masse med overstått 30 års dag. høyres ut som ein flott gave. eget rom :=).
Nå blir det sikkert enda meir flotte ting frå deg.
Kos deg masse med ditt nye rom

Heidi sa...

Gratulerer med passerte 30, og ikke minst nytt fint hobbyrom! Du kunne ikke fått en finere gave enn det.

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :)

Jorunn Pedersen sa...

Koselig hobbyrom du har!