onsdag 15. april 2009

Poncho på store pinner

Dette er poncho nummer tre denne våren. Har ikke blogget de andre ennå, men det kommer. Denne strikket jeg til søsteren min i bursdagsgave. Den er strikket på pinner 20 i eskimo. Vet ikke om man kan kalle det strikking. Det var noen veldig store pinner. I starten var det veldig uvant og veldig rart. Men utrolig nok fikk man dreisen på det etterhvert. Gikk fort iallefall. Det var egentlig sånn at den første ponchoen jeg lagde skulle være til henne, den jeg omtalte som det store prosjektet tidligere i vår. Den ble jeg ikke fornøyd med, og det var slettes ikke henne. Den har ligget der, har prøvd den om og om igjen. Ble så spiss. I går bet jeg i det og begynte og hekle en kant rundt så får vi se om jeg får jevnet ut spissen litt. Poncho nr. 2 var med striper, skal blogge den snart, men glemte den på jobb i dag. Den skulle også være til søsteren min. Men så en dag så ringte hun og sa, at du den der på garnstudio med hette. Den er veldig fin. Den ønsker jeg meg uten hette. Så da ble den stripete til meg, og denne til henne. Jeg liker den med striper godt. Noe forresten søsteren min også gjorde da hun så den. Så nå blir det etterhvert en slik poncho til, men uten striper. Ja ja. Hadde egentlig ingen planer om å strikke ponchoer denne våren, men så er det altså på vei til å bli fire..... Skal blogge de andre de neste dagene også. Bare få tatt litt bilder først. Det er vår, og det er bare herlig vær. Vi er ute hele tiden og koser oss. Eldstemann har lært å sykle uten støttehjul, og det er jo så moro!!! Og minstemann tråkker rundt på trehjulssykkel så støvet står. Moro !!!! Og så kan man nyte strikketøyet i solveggen. Når man får tid... Det er bare det at når man har tid til å sette seg ned med strikketøyet har solen gått ned for lenge siden. Men den tid kommer. Godt å tenke på at dagene blir varmere og solen kommer mer og mer for hver dag. Ha noen herlige vårdager.

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja du har sannelig strikket ponchoer, men så blir de fine, også;) Praktisk hele året. Pinner nr 20, tror aldri jeg har hørt om det;) kos dere i finværet!

Monicas sa...

du verden...ja, Eskimo e ganske så tjukt garn ja..strikket meg nattsokker å de ble så fin atte,...men egner seg ikke til å gå mye i.....flink du e

Trulte sa...

Den ble fin syns jeg. (jeg driver med en jakke med et tykt garn, og den blir ikke pen...kanskje jeg skulle lage en slik poncho ala din isteden..)
Gleder meg til å se den andre også i bloggen din.