onsdag 22. april 2009

Award

Jeg har fått en award av http://sisselsprosjekter.blogspot.com/. Tusen hjertelig takk. Veldig koselig og få en slik award. Med awarden følger denne teksten.
"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.
Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.
Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!
Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."Håper dere vil ta imot denne award`n- det er ment som en hyggelig gest, og det er selvfølgelig helt frivillig om dere ønsker å gi den videre eller ikke....
Samtidig som jeg har fått denne awarden vil jeg takke alle dere trofaste og nye bloggere som er innom bloggen min. Det er like koselig hver eneste gang jeg leser en koselig kommentar fra dere som er innom. Det varmer. Og den beste tiden jeg har er når jeg kan sette meg i ro og mak, og lese mange av deres blogger også. Lese og legge igjen kommentarer.
Det er hyggelig å "bli kjent" med så mange koselige hobbymennesker der ute. Tenk at så mange av oss deler denne fantastiske gleden det er å ha en hobby. Nyt den herlige tiden som kommer.
Jeg velger å si at alle dere som er innom er invitert til å ta denne awarden med dere. Dere fortjener den alle sammen. Er innom så utrolig mange flotte blogger i løpet av en uke, at det er vanskelig å velge hvem som skulle fått denne. Dere fortjener den alle sammen.

Ingen kommentarer: