onsdag 29. april 2009

Flere tøfler, pannebånd og en hals i eskimo

Har strikket noen småprosjekter i mellom alle ponchoene jeg strikket. Et pannebånd i perlestrikk med heklede roser på. Et resteprosjekt av et nøste lime eskimo. En hals jeg fant oppskriften på i en av bloggene jeg besøker. Husker ikke i farten hos hvem, for har sett at det er mange som har strikket dem etterhvert. Men de er enkle og utrolige dekorative. Så disse blir det flere av. Strikket av 2 nøster grå eskimo, og pyntet med knapp fra knappeesken. Så har det blitt et par tovede tøfler til i eksimo restegarn. I str. 30. Disse blir lagt i gaveesken enn så lenge. Det har faktisk ikke blitt så mye strikking de siste dagene. Det har skjedd så mye annet. Er ferdig med tre babyluer jeg blogger senere. Men i kveld håper jeg å få satt meg ned igjen for å starte på noe nytt. Har ikke helt bestemt meg for hva ennå, men har kjøpt en masse baby ull i litt forskjellige farger, så tenker det blir noen babyplagg. Blir deilig å sette seg i godstolen når barna er lagt, og bla i oppskriftheftene og begynne på noen små prosjekt. Før jeg gir meg så vil jeg takke for mange støttende og flotte ord, og for at så mange er innom bloggen og legger igjen kommentarer. Det er kjempekoselig. Ha en snart fin langhelg!

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Supre ting du har laget! har sett disse halsene selv, og skal prøve meg på en, jeg også. Ha en rolig kveld i godstolen;)

Elins Strikkeri sa...

Flotte ting du har laga,såg mønster på den halsen på ein blogg eg og.Var tenkt å strikke den men finn ikkje at mønsteret,viss du kjem på kor du fann det så er eg takknemlig om du gir ein "lyd":)

Bitt@mi sa...

Koselig med småting-strikking - slikt holder jeg også på med for tiden:-)
Tøflene med strykemerker ble jo ordentlig snertne - disse blir nok brukt med stor stolthet!
Ha ei flott 1. mai helg:-)

Monicas sa...

denne tøffelmonteringa skjønna æ enda ikke:( sukk...jaja..syns de e kjempefin....må lære dette...ha en flott mai dag

Greta sa...

Dei tøflene dine er berre kjempestilige. Begge halsene er flotte. det som er så greit emd den enkleste er at den er både parktisk, stilig og veldig enkel å lage.
ha ei fortsatt flott helg